e-læring

Ønsker din organisasjon hjelp til å digitalisere kurs? Akilles kan hjelpe fra start til mål med å skape e-læringskurs som er tilpassa din organisasjon, alt fra større trener- og lederkurs til mindre spesialkurs. Vi tar gjerne et møte for å diskutere de gode løsningene.

Prosjektledelse

Trenger du hjelp med prosjektet ditt? Vi har erfaring og god kjennskap til utvikling og produksjon av mye annet enn utdanningsmateriell og bøker. Gjennom 14 år har vi bygd et nettverk av produsenter og gode hjelpere. Ta kontakt, vi gir deg gode råd.

Språk

Trenger du hjelp med å få en tekst oversatt, språkvaska eller korrekturlest? Vi har lang erfaring og god kjennskap til trenings- og idrettsterminologien, og et nettverk av fagutdanna oversettere og profesjonelle språkkonsulenter som tar teksten din på alvor.

Bilder og design

Trenger du bilder, illustrasjoner eller kreativ hjelp? Vi sitter på et relativt stort bildearkiv og kjenner gode frilansfotografer som både har og tar bilder som dekker ditt behov. Vi kan også gi deg tips om dyktige og idrettsinteresserte frilansdesignere og tekstforfattere.

Om Akilles

Utvikler og produserer litteratur, fagbøker, utdanningsmateriell med mer i samarbeid med og på oppdrag fra idrettens ulike organisasjonsledd. Akilles gir også ut bøker for forfattere og institusjoner utenfor idrettsorganisasjonen. Akilles er en næringsdrivende stiftelse, stiftet i mars 2003. Stiftelsens styre består av representanter fra Norges idrettsforbund, Norges idrettshøgskole, særforbund og ekstern fagekspertise. Akilles er registrert som et tradisjonelt forlag med egen ISBN-nummerserie. Alle bøkene finnes i bokdatabaser som Forlagsentralens Mentor og BIBSYS. Det betyr at du kan kjøpe bøker gjennom Idrettsbutikken eller bokhandlene/nettbokhandlene.