Akilles – idrettsforlaget

Postadresse: Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse: Ullevål stadion, Sognsveien 73

Telefon: 21 02 90 00

E-post: post@akilles.no

Idrettsforlaget Akilles er en selveiende stiftelse opprettet av Norges idrettsforbund i 2003. Akilles jobber primært med utvikling av e-læring for idretten, men tilbyr også hjelp til design, språkbearbeiding, trykking og andre relaterte tjenester.

Ansatte

Yngve Palmaer Eikrem – Dagleg leiar og redaksjonssjef, e-læring

Telefon: 922 02 452

E-post:yngve@akilles.no

Yngve er dagleg leiar i Akilles og redaksjonssjef for e-læring. Han er utdanna statsvitar, har tidlegare jobba med idrettsforsking i Idrettsforbundet, vore generalsekretær i Norges Studentidrettsforbund og forlagsredaktør i Akilles. Yngve har jobba i Akilles sidan 2006.

Torkel Rønningen – Redaktør, e-læring

Telefon: 922 47 472

E-post: torkel@akilles.no

Torkel har utdanning innen media og humanistiske fag. Han har tidligere jobbet som lærer og i Norges Dykkeforbund med særskilt ansvar for å legge forbundets utdanning over på e-læring. Han har vært aktiv innen fotball, håndball, ski, dykking og golf.

Fagbokforlaget har tatt over bokdelen av Akilles

Fra 1. august 2019 har Fagbokforlaget tatt over bokdelen av Akilles. Fagbokforlaget vil i fremtiden også gi ut nye bøker som vil være relevante for norsk idrett. Har du en idé til en ny lærebok eller kursbok på idrettsfeltet, kan du ta kontakt med Heidi Nordli i Fagbokforlaget. Heidi har tidligere jobbet som redaksjonssjef for bøker i Akilles.

Heidi Nordli – Fagbokforlaget

Telefon: 952 35 939

E-post: heidi.nordli@fagbokforlaget.no