Akilles – idrettsforlaget

Postadresse: Postboks 5000, 0840 Oslo
Besøksadresse: Ullevål stadion, Sognsveien 73
Telefon: 21 02 90 00

E-post: post@akilles.no

Ansatte

Yngve Palmaer Eikrem – Dagleg leiar og redaksjonssjef, e-læring

 

Telefon: 922 02 452
E-post: yngve@akilles.no

Yngve er dagleg leiar i Akilles og redaksjonssjef for e-læring. Han er utdanna statsvitar, har tidlegare jobba med idrettsforsking i Idrettsforbundet, vore generalsekretær i Norges Studentidrettsforbund og forlagsredaktør i Akilles. Yngve har jobba i Akilles sidan 2006.

Heidi Nordli – Redaksjonssjef, bøker

 

Telefon: 952 35 939
E-post: heidi@akilles.no

Heidi har master i litteraturformidling fra UiO. Hun har mange års forlagserfaring fra blant annet Universitetsforlaget og Unipub forlag, der hun jobbet med utdanningslitteratur, sakprosa og tidsskrifter.

Torkel Rønningen – Redaktør, e-læring

 

Telefon: 922 47 472
E-post: torkel@akilles.no

Torkel har utdanning innen media og humanistiske fag. Han har tidligere jobbet som lærer og i Norges Dykkeforbund med særskilt ansvar for å legge forbundets utdanning over på e-læring. Han har vært aktiv innen fotball, håndball, ski, dykking og golf.
Idrettsforlaget Akilles er en selveiende stiftelse opprettet av Norges idrettsforbund i 2003. Forskere, trenere, idrettsutøvere og andre sitter på erfaringer og kunnskap som vi, gjennom våre utgivelser, vil formidle til norsk idrett og trenings- og idrettsinteresserte. Har du ideer om bøker vi burde lage, hører vi gjerne fra deg!