Akilles – idrettsforlaget

Postadresse: Postboks 5000, 0840 Oslo Besøksadresse: Ullevål stadion, Sognsveien 73 Telefon: 21 02 90 00

E-post: post@akilles.no

Ansatte

Tor Ingebrigtsen, forlagssjef

Telefon: 419 00 006 E-post: tor@akilles.no Tor er filolog med idrett i fagkretsen. Han har tidligere jobbet i skoleverket, i forlagsbransjen som redaktør, i Idrettsforbundet og siden 2003 som daglig leder i Akilles. Tor har trenerfaring i ulike ballidretter.

Yngve Palmaer Eikrem, forlagsredaktør

Telefon: 922 02 452 E-post: yngve@akilles.no Yngve er utdanna statsvitar. Han har tidlegare jobba med idrettsforsking i Idrettsforbundet og har vore generalsekretær i Norges Studentidrettsforbund. Sidan 2006 har han jobba som forlagsredaktør i Akilles.
Heidi Nordli

Heidi Nordli, forlagsredaktør

Telefon: 469 10 435 E-post: heidi@akilles.no Heidi har master i litteraturformidling fra UiO. Hun har mange års forlagserfaring fra blant annet Universitetsforlaget og Unipub forlag, der hun jobbet med fag- og forskningslitteratur, sakprosa og tidsskrifter.
Idrettsforlaget Akilles er en selveiende stiftelse opprettet av Norges idrettsforbund i 2003. Forskere, trenere, idrettsutøvere og andre sitter på erfaringer og kunnskap som vi, gjennom våre utgivelser, vil formidle til norsk idrett og trenings- og idrettsinteresserte. Har du ideer om bøker vi burde lage, hører vi gjerne fra deg!