Se på spillet!

En bok om spilleforståelse i fotball

Spilleforståelse er helt avgjørende for å lykkes i fotball og andre store lagidretter. De beste spillerne i verden briljerer i tilsynelatende umulige situasjoner, ser alltid ut til å ha god tid og ligger et trekk foran motstanderne i spillet.

I Se på spillet! avsløres mesternes hemmelige spilleforståelsemetode for første gang. Med utgangspunkt i vitenskapen viser og forklarer forfatterne hvordan stjernene hele tiden skaffer seg de beste mulighetene for å skape og styre spillet. De er fotballens feltherrer, og det er noe alle kan bli – ved å lære seg den skjulte metoden. Opptreningen til feltherre kan starte tidlig, allerede i barneårene.

Om forfatterne: 

Andreas Alm er tidligere fotballspiller på elitenivå i Sverige og Norge, seinere ekspertkommentator i svensk TV4. Deretter trener på elitenivå. Som assistenttrener og seinere hovedtrener i AIK har han vunnet alle store titler i Sverige, og nådd internasjonal framgang med klubben. Yrkesbakgrunn som journalist.

Johan Fallby er idrettspsykologisk rådgiver i det svenske fotballforbundet og spesialist i idrettspsykologi ved høgskolen i Halmstad. Utdanner spillere og trenere på høyeste nivå. Forfatter av bøker, artikler og utdanningsmateriell. Tidligere landslagsspiller i bordtennis.

Andre bøker om Fotball, Utdanning