Personlig trener

Hvordan rekruttere, trene og utvikle kunder gjennom coaching

«Personlig trener» er en praktisk guide for både blivende og etablerte personlige trenere, og andre som er nysgjerrige på god treningsveiledning. Boka gir en grundig innføring i PT-rollen.

INNHOLDSFORTEGNELSE HER.

Hva ligger bak en god coachingstrategi, og hvordan kan du skaffe kunder? Hvordan skal du kommunisere med dem både i startsamtaler og i alle varianter av treningstimer, og hvordan kan du gi kundene feedback som de vokser på? Hvordan skal du legge opp gode, tilpassede og ikke minst motiverende treningsøkter? Boka gir gode verktøy for den som vil heve PT-kompetansen sin og bli tryggere, tydeligere og mer profesjonell i jobben.

Forfatterne har mange års arbeidserfaring med trening og prestasjonspsykologi. Frank Abrahamsen er ansvarlig for trenerstudiet ved Norges idrettshøgskole, Atle Arntzen er PT manager Nordic for SATS/ELIXIA, og Rolf Haugen coacher personlige trenere som ønsker å perfeksjonere seg i rollen.

  • «PT handler om så mye mer enn kun trening. Jeg anbefaler derfor denne boken til alle som ønsker å utvikle seg som coach og trener!»

Tomas Fjeldberg – PT, skribent og foreleser

  • «Denne boka bør være obligatorisk pensum i all PT-utdanning.»

Anne Thidemann – direktør i Virke Trening

  • «Boka balanserer flott mellom teori og praksis og gir en god innføring i hvordan PT-er kan lytte til kunden og hjelpe kunden til å nå egne mål.»

Susann Gjerde – foreleser, coach og stipendiat ved NMBU

Bla i boka her.

Andre bøker om Utdanning